Viccesre sikerült szülinapi torták

Épp a virtuális szülinapi köszöntőt fogalmaztam ma reggel az egyik barátnőmnek, amikor óhatatlanul eszembe jutott, hogy immár egy éve eljöttünk otthonról, és ez alatt nyilván már mindannyiunk szülinapja sorra került úgy, hogy esélyünk sem volt megölelni egymást. Arról nem is beszélve, hogy nem csak mi élünk külföldön a csapatból és eddig sem volt egyszerű magunkat egy fedél alá terelni, bár ez a tavalyi évet leszámítva legalább Karácsony környékén többnyire azért sikerült.

Hirtelen bevillant egy olyan kép, hogy amikor legközelebb mind otthon leszünk, úgy pótolhatnánk be az elmaradt szülinapokat, hogy összegyűlünk valamelyikünknél az összes gyerekünkkel és közösen sütünk egy óriási tortát. A gondolat megmosolyogtatott, mert már lelki szemeim előtt láttam nyolcunkat, ahogy próbáljuk kitessékelni az összesen 12 kölyköt a konyhából, hogy a krémből valami jusson majd a tortába is. Káosz lenne, de nagyon nagy buli is! Ezt az ötletet elmentem későbbre.

Azért, hogy jól illusztráljam azt, ami a fejemből kipattant, nekifogtam a neten tortasütő-káosz címszó alatt képeket keresgélni a csajoknak. Bár nem találtam meg amit kerestem, elárasztotta a képernyőmet a viccesebbnél viccesebb torta-fail fotó és nem kellett sokáig görgetnem ahhoz, hogy eleredjenek a könnyeim. Nézd ezt vagy ezt! És a képekre rákattintva jellemzően megnyílik egy-egy cikk, amelyben még több borzadály rejtőzik. Bírod száraz szemmel? 😀

Erről aztán eszembe jutott Pottyondy Edina sírvanevetős videója, melyben a vicces tortákról s az azokat lelkesen sütögető minta-családanyákról beszél. Kicsit el is szégyelltem magam, mert a gyerekeimnek én is mindig sk készítem a tortáikat, és nyilván nem is úgy néznek ki, mint a “boltiak” (már önmagában is vicces, hogy az egyik legnagyobb dicséret, amit ilyenkor kaphat az ember, ha a házi tortája vagy sütije olyan mintha üzleti lenne), de legalább szerencsére nem is épp olyanok, mint a Niki Nausz torta.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.