A nyitás örömére

Nem járunk Burger Kingbe, de ezen a héten minden az újranyitásról szól, ezért azt hiszem, hogy ez a reklám nagyon is témába vágó. Különben is kimondottan értékelendő a burgerkingesek humora, kivált a konkurenciára való utalás tekintetében. Cuki reklám! Persze nálunk egyébként is ha már, akkor már Meki. És bevallom, mi is kértünk már Burger Kingben mcnuggetset, de ezt szerintem simán megmagyarázza a tény, hogy Romániából régen kivonult a Burger King és emiatt nem lehettünk örökké képben a szakterminológiájával, na! Aztán emiatt úgy el is szoktunk tőle, hogy Osloban már nem is keressük. Úgyis egykutya!

2 hozzászólás Új írása

 1. bikmakk szerint:

  Nagyon jo ez a reklám, egészen feldobott két óra közötti szünetben! 🙂 Amúgy én is inkább forever meki…;) Egyszer voltam annyira éhes hajnalban a krakkoi buszállomáson, hogy betértem…mentségemre legyen mondva, semmi más nincs a közelben és plané semmi sem volt nyitva…:)))

  Kedvelés

  1. Annamari szerint:

   Mi Szegeden ettünk utoljára Burger Kingben. A gyerekek élvezték, hogy kaptak koronát (még egy falrakerülős fotó is készült ezzel kapcsolatban), de a kaja nem ízlett nekik. :))))

   Kedvelés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.