Mighty Mug

A múlt héten István ajándékba kapott egy csoda-bögrét, melyről 13 év házasság fényében azonnal tudta, hogy engem illet. Először el sem hittük, hogy tényleg azt tudja, amit a dobozán ír, de hamar kiderült: a varázslat igazi!

Egyszerű, de nagyszerű technikai fejlesztésnek köszönhetően ez a bögre valóban állja a sarat a bökésekkel szemben. Az önkéntelen, oldalról érkező mozdulatok szokásos erősségével felboríthatatlan, miközben, ha függőlegesen próbálod megemelni, ellenállás nélkül megadja magát. Zseniális! Minden laptop mellett dolgozó embernek szüksége van egy ilyenre, csak még nem tud róla. Nem beszélek ám a levegőbe! Szerencsétlen, kávéillatú kalandomról írtam is évekkel ezelőtt egy bejegyzést, melyet ide kattintva olvashatsz el.

Az osloi könyvtár békességesen unalmas környezetében készítettem a Mighty Mug-ról egy amatőr videót, mert lehet, hogy leírni nehezebb, mint megmutatni, hogy tényleg mire jó ez a bögre. Mellékelem az egyik hivatalos reklámvideójukat is, az persze sokkal kifejezőbb. Állítólag termosz-verzióban is kapható a Mighty Mug, melyben az ember kávéja hat órán át meleg marad. Az enyém ezzel a hasznos funkcióval nem rendelkezik (sima utazóbögre), de ha a tetejét lezárom, akkor cseppmentessé válik és ilyenkor sokkal nehezebben hűl ki a benne lévő ital. Ha nem akarsz kávé-biztos laptopba fektetni (létezik!), akkor vegyél Mighty Mugot!

Szerencsétlen laptop-kávé találkozásos történeteket hozzászólásban szívesen olvasok!

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.