Milyen sokfélék vagyunk

Ez a reklám ismét szembesít azzal, hogy milyen sokan is vagyunk sokfélék – bár ez a kijelentés rendszeresen kiérdemli a napi bölcsesség díjat bármelyik random facebookos észtosztós csoportban. Tetszik mert vicces és tetszik, mert a végén ott a környezetvédelmi üzenet is. Mostanában egyre többször látom, hogy egy-egy cég a portékáját karbonsemlegessé teszi például úgy, hogy fa-ültetéssel kompenzálja a kibocsájtott CO2 mennyiséget. Ez egy trend eleje, úgy gondolom, mely azonban felfutóban van. Soha rosszabb szokást a vállalatoknak!

U.i. Norvégiában a sört is megszerettem. Na nem mintha különlegesen jobbak lennének itt az ízek, de olyan drága a sör (bárban, étteremben általában tíz euró körül kezdődik, boltban 3-4 eurónyi korona egy doboz, de itt csak este nyolcig lehet megvenni), hogy ettől a tudattól az ízlelőbimbóim mintha nektárt innának olyan boldogok.

Egy hozzászólás Új írása

  1. bikmakk szerint:

    A BrewDog-ot eddig is szerettem, de ezután megjobban…:))))) Üdvözöllek a sörkedvelők világában..ez egy hosszú, véget nem érő kaland! 😀 Mindenfele van ezerféle amit ki kell próbálni, jók és kevésbé jók! 😛 Úgyhogy kalandra fel! 😉

    Kedvelés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.