A sörreklám új felülete

Nem meglepő, de nem is bánjuk, hogy az új reklámok nagy részében ilyen vagy olyan módon főszereplővé válik a covid. A világ végre a visszavonhatatlan éledezés jeleit mutatja és a vállalkozások tapogatóznak, hogy merre is lenne érdemes elindulni az új körülmények között.

A Heineken ötletét azért tartom megosztásra méltónak, mert ismét egy “outside the box” típusú ötletet valósítottak meg és ezek számomra mindig becsülendő, inspiráló gondolatok. Külön vagány eredmény, hogy a konkurensek felvették a kesztyűt és létrejött valami teljesen új dolog. Onnan tudni, hogy egy ötlet igazán jó, hogy amikor meglátod, a homlokodhoz csapsz, hogy nahát… ezt eddig miért nem így csinálták?

Az igazán elmés reklámvideóknak mindig is helyük volt ezen a blogon, hiszen az eredeti ötlet megosztásra érdemes. A reklám-pénteket csak pár hónapja vezettem be azért, hogy a hétvége kapujában mindig legyen valami szép, vicces, kedves, aranyos, pozitív megnéznivalónk. Írd meg hozzászólásban kérlek, hogy mi a véleményed, szereted-e ezeket a fajta bejegyzéseket?

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.