Gyereknapra

Bár a Gyereknap igazságtalan módon Norvégiában nem jelent egyben szabadnapot, a mai napon a gyerekek kedvére történik mégis minden. Ezt a napot többnyire kirándulással szoktunk megünnepelni és bár az időjárás tökéletes, az ügyeletesség örökké a legrosszabbkor aktuális Istvánnak, így szokás szerint pótolni fogunk. Az ötlet már megszületett, a terv épp kidolgozás alatt áll, a gyerekek nagyon fogják szeretni és alig várom, hogy írjak róla. Az esemény fő szponzora a Sars-CoV, mely lehetővé teszi immár az országon belüli utazást és a különböző látványosságok megnyitását a közönség számára.

Gyereknapra azt kívánom minden csemetének, hogy soha ne legyenek elégedetlenek, de álmodjanak nagyot és értékeljék azt a csodát, ami bennük van! Nekünk szülőknek pedig szívből kívánom, hogy lássuk meg ezt a csodát a gyerekeinkben, vegyük észre, hogy melyikük mitől különleges, örüljünk annak, hogy nem egyformák és tudjunk minden nap rácsodálkozni ezekre az apró, értékes emberekre, akikkel élmény minden közös pillanat (igen, a morcosak is).

Önfeledt, boldog Gyereknapot!

u.i. A következő napokban módosításokkal kísérletezem a blogon. Ha nem olyannak látod majd, mint amilyennek megszoktad, tudd, hogy attól még változatlanul jó helyen jársz! 😀

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.