Friderikusz Podcast

Elindítottam egy olyan sorozatot, melyben a podcast-ek számomra újonnan felfedezett csodálatos világából szeretnék hallgatásra méltónak vélt műsorokat megosztani veled, és ezzel egyebek mellett az a nem titkolt célom, hogy cserében én is tuti tippeket kaphassak tőled, ezért kérlek hozzászólásban írd meg, ha van olyan, amelynek mostanság egyetlen részét sem hagynád ki!

Bár eredetileg másik csatorna állt volna nálam a megosztásért sorban, most mégis azért írnék a Friderikusz Podcast-ról, mert itt van egy műsor, amelynek mindjárt a legelejétől tanúi lehetünk, amennyiben a napokban bekapcsolódunk a hallgatóság körébe. Az első rész tegnapelőtt került fel a Youtube-ra és a podcast-hallgató appokba (számomra ez a Spotify) és az érdekessége, hogy ez a műsor nem csak hallgatható, hanem nézhető is.

Friderikusznak a “fénykorabeli” műsorait és stílusát nem ismerem, hiszen a kilencvenes években Maros megyében nem lehetett azokat a tévéadókat nézni, amelyeken ő akkoriban megjelent. Hallottam ugyan több forrásból, hogy ilyen meg olyan volt, sokaknak nem tetszett, még többeknek igen, de úgy döntöttem, hogy saját véleményt saját tapasztalat alapján fogok alkotni és amit az elmúlt 15 évben tőle a magyar médiában láttam, az engem meggyőzött annyira, hogy hitelt előlegezzek ennek az új műsornak, mely ráadásul nem is háttérben álló személyek által diktált ritmus szerint fog állítólag zajlani, hanem viszonylagos őszinteséget és értékes tartalmakat, beszélgetéseket ígér. Heti egy rész fog felkerülni, mindig csütörtökönként, és én egyelőre hallgatni fogom. Kíváncsi vagyok a véleményedre! Íme, az első rész, óriási nosztalgiafaktorral hímezve.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.