Covid utáni világ, csöpögős zenei aláfestéssel

Potyognak a könnyeim. Celine Dion-nak hála ki tud szabadulni az egy év alatt felgyülemlett bezártsági feszültség, melyről nem is tudtam, hogy bennem van. Az alábbi reklám ma jelent meg s bár én nem tartozom a rágógumi fogyasztók körébe, mégis azonnal tudtam, hogy meg kell osztanom veled, mert itt aztán sokkal többről van szó, mint a csillogó fogakról. Egyszerű ötletből indult ki a film, de azért olyan szívmelengetően autentikus, mert a pókhálós életünkből való hirtelen kiszabadulás miatt jó eséllyel sokakra ráfér majd egy alapos fogmosás rágózás. A pillanat, mikor mindenki eltűnik a zoomról… és az arc, amikor visszatérhet az ember a háttérben játszó kisgyerekek mellől az irodába, felnőttek közé… furcsa már ez a világ, de íme, ez maga a boldogság. Neked melyik a kedvenc jeleneted? Magadra ismersz valamelyikben?

u.i. Ünneprontásként sajnos meg kell jegyeznem, hogy a legfrissebb, és még csak terv szinten létező helyi utasítások szerint a teljesen beoltott emberek is csak privátban érintkezhetnek a szintén teljesen beoltott személyek végtelen számával. A közterületeken vélhetően a távolságtartás még sokáig megmarad.

Ugyanakkor a norvég mentalitásból idézvén, milyen jó, hogy megszüntették a kötelező 2 méteres távolságtartást, így most végre visszatérhetünk az 5 méterhez…

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.