ILovePDF

A PDF iratok használata immár megkerülhetetlen nem csak az irodai életben, hanem a mindennapi ügyintézésben is. Mivel a legtöbbünknek nincs hozzáférése a menő és nagyon drága szerkesztőprogramokhoz sőt sokszor még egy szkennerhez sem, melynek a segítségével nyomtatott iratokból PDF-et lehetne varázsolni, alternatív megoldásokra szorulunk. Ezek közül pedig az https://www.ilovepdf.com/ weboldalon elérhető eszköz a legjobb, amit eddig használtam. Évek óta igazi társam, megmentőm a legfurább helyzetekben és segítségem olyankor, amikor a kirimális énem semmiképp sem hajlandó elmenteni a valaki által fejjel lefelé szkennelve átküldött iratokat. A használata teljesen ingyenes, de van egy méretbeli és dokumentumszámbeli határ, amely fölött fizetni kellene. Regisztrált felhasználóként ez a limit megnő, de amennyiben az ember ipari felhasználó, ez persze még így sem lesz elég. 3-4 éve használom naponta ezt az oldalt, eddig talán összesen nem több mint 5 olyan alkalom volt, amikor nem boldogultam vele a korlátozások miatt. A hétköznapi helyzetekben biztosan elegendő az ingyenes verzió (s remélem, hogy az is marad!).

A weboldalon könnyű és roppant intuitív módon lehet PDF-et forgatni, összeragasztani, szétválasztani, oldalakat kivágni, nagyméretű PDF-et kisebbé zsugorítani, word-ot, excel-t, jpg-t PDF-fé alakítani (fordított irányban is működik), oldalakat számozni, vízjeggyel ellátni, s amit csak a minap fedeztem fel, többféle elektronikus aláírással is el lehet látni az PDF-eket, így küldtem el pl. a Pocok iskolájába e-mailben a kiiratkozási kérésünket.

Néha-néha akad egy-egy “life changing” ötlet vagy felfedezés, mely tényleg megkönnyíti utána az ember életét (pl. amikor felfedeztem, hogy vizes ujjal simán kihalászható a tojásfehérjéből a beletörött tojáshéjdarabka, vagy a családi tervező naptár, melyről már írtam), gondoltam megosztom ezeket is rendre veled. Minden tuti tippet szívesen fogadok én is. 🙂

Próbáld ki az IlovePDF-et, semmi szükséged nem lesz előfizetős, drága szerkesztőprogramokra a PDF-ek kezelésére.

Egy hozzászólás Új írása

  1. bikmakk szerint:

    Zseniális, kösziii! 😀 Mi is elég sokat szívunk mindenféle PDF-el oszt mindig csak a kínlódás van ilyen olyan alternatívákkal….szóval engem megvettél…:))))

    Kedvelik 1 személy

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.