Gryllus Vilmos – Maszkabál

Az első online Gryllus Vilmos koncertünkre decemberben vettem jegyet és a Karácsonyra való hangolódás tökéletesen sikerült, az egész családot a képernyő elé szögezte egy varázslatos órán át az ünnepi csoda. Alig vártuk hát a meghirdetett farsangi alkalmat, melyre szombaton került sor, s amely ismét még az örökké izgő-mozgó, nehezebben leköthető hatévesünknek is elég okot adott arra, hogy végig mókázza a koncertet.

Szívből ajánlom, hogy ahányszor lehetőséged adódik, kapcsolódj be a Gryllus koncertekre, mert nem csak a gyerekek fogják nagyon szeretni, hanem a felnőtteknek is igazi vidám zenei élményt nyújt. Így a sötét tél közepén én például megszívleltem egy szép, félmondatba rejtett motivációs üzenetet, melyet két dal között intézett a szülők felé az előadó: reggel a tükör előtt, kedves anyukák, mosolyogjunk egy nagyot és daloljuk el párszor azt, hogy “Kacagok és nevetek, Minden embert szeretek.” Képzeld el, milyen lenne a világ, ha mindannyian ezzel a mantrával indítanánk a napot! Én minden esetre kipróbálom. 🙂 Legrosszabb esetben csak annyi történik, hogy jókedvem lesz.

A jó hír azonban, hogy úgy tűnik lesz a farsangi koncertnek ráadása, február 13-ra ismét Facebook eseményt hirdettek. Nagyon könnyű amúgy jegyet venni, majd az előadásra bejelentkezni, mindent egyenest onnan az eseményből tudsz intézni (katt jobbfelől a vásárlás gombra, 35 lej), majd mikor a megadott időpontban elindul az élő közvetítés, akkor értesít erről is a Fb.

Vidámság garantált, ne hagyjátok ki!

Közben észrevettem, hogy a Kolompos Együttes is készül egy farsangi koncerttel, ezt is szívesen meg fogjuk nézni. Klikk az eseményért! Annyira szeretem ezt a covidos online világot, mely közel hozza számunkra a kultúra sok-sok ágát! Igaz ám a közhely, mely szerint minden rosszban van valami jó! Nehezen tudnánk másképp mi Osloból élő magyar kultúrát mutatni a gyerekeknek…

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.