New World, New You Challenge

Ekkor:

Csütörtök este már épp lekapcsoltam volna az éjjelilámpámat, amikor pókhálós szemmel még egyszer ránéztem a telefonomra (általában öreg hiba) és észrevettem, hogy a Preppy Kitchen csatornán, melyet jó régen követek, van egy új videó, s bár tudtam, hogy azt a tortát jó eséllyel sosem fogom megsütni, mégis elindítottam, mert a kockásinges csákó beszédstílusa mindig jókedvre derít. Végül el sem jutottam a receptig, mert a videó előtti reklámban egyszer csak megjelent Tony Robbins feje és kedves hangja. Megtaláltam utólag a Youtube-on, íme:

Még azon félálmos állapotban feliratkoztam a programjára, mert tényleg hihetetlen, de nem került pénzbe, majd jelentkeztem a zárt Facebook csoportba. Aztán békésen elaludtam. Tegnap viszont, amikor elfogadták a jelentkezésemet, akkor vettem észre, hogy igazából a program az első napon már túlvan. A Facebook csoportban a csütörtöki élő videó visszanézhető (több mint 3 óra!) és most már a péntekit is utólag megnézheti, aki lemaradt róla.

5 napos a program, tehát hétfőig tart, minden este 8-kor kezdődik az élő közvetítés (magyar idő szerint) és bár másfél órásra voltak hirdetve ezek az alkalmak, úgy fest, hogy ennek bőven a dupláját adják valójában. Tony Robbins-szal a találkozás képernyőn keresztül is katartikus. Nagyon szeretném, ha egyszer élőben is részt vehetnék majd valamelyik szemináriumán. Hiszem, hogy életeket tud megváltoztatni a lelkes és meggyőző stílusával és egyszerű köntösbe öltöztetett mély mondandójával. A program apró lépésenként halad, nagyon sok aláhúzással, visszacsatolással és ismétléssel, hogy egészen biztosan megmaradjon az a maréknyi legfontosabb információ, amelynek segítségével utólag megváltoztathatod az életed különböző aspektusait. Nagyon várom a következő három előadást. Tudom, hogy oka van annak, hogy utolsó (utáni) percben megtalált engem ez a program, korábban nem hallottam róla, és ezzel a bejegyzéssel azt szeretném elérni, hogy hozzád is eljusson az infó, hátha épp neked is erre van szükséged. Végtelen hálát érzek a szívemben azért, hogy megadatott a lehetőség, hogy megtanuljak jól angolul, mert ezek a csodálatos dolgok azok számára mind kimaradnak, akik nyelvi akadályokba ütköznek.

Jelentkezz, szánd rá az időt! Nem kicsi befektetés, mert napi 3 órát ennek szentelni, hirtelen, felkészülés és tervezés nélkül nem könnyű döntés. Át kellett logisztikáznom a hétvégémet, kivált a pénteki napomat, amikor két előadást is végignéztem. A nap végére nagyon fáradtnak éreztem magam, sok befogadnivalót kaptam. Kiikszeltük a családi mozit és István vezényli az esti programot, pedig ő is ügyeletes. Ezt most lehet nézni és amit Tony mond, most kell meghallani. Ezen a linken te is csatlakozhatsz a programhoz, amíg az 5 nap tart. VIP jegyek kaphatók, alig 200 dollárért, cserébe megeshet, hogy élőben beszélhetsz Tony Robbins-szal, külön kérdezz-felelek szesszió van a VIP jeggyel rendelkezőknek minden előadás után, viszont ezzel akkor tudsz élni, ha az élő közvetítést tudod mindig nézni és nem a felvételt utólag. Gyere, tarts velem!

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.