Kisti 6 éves!

Mondanám, hogy hová is repült ez a hat esztendő, de pontosan tudom a kérdésre a választ. Nem egy szempillantás volt, mint ahogy gyakran sóhajtani szoktuk, hiszen millió szép emlékkel gazdagított bennünket érkezése óta ez a csodálatos főkópé nagyfiú. S a rengeteg kaland, pillanat, mosoly és ölelés mégis időigényes dolog. Alig várom a következő sokszor hat esztendőt, mert élmény vele minden perc. Kedves, bátor, barátságos, igazságos, talpraesett legénnyé cseperedett a mi Kistink az elmúlt hat évben, és én minden nap elolvadok, valahányszor megölel (egyre ritkábban… nyilván előbb-utóbb ciki lesz már). Minden nap meglep a szorgalmával, mellyel számára valóban nagyon nehéz iskolás feladatokon türelemmel felül tud kerekedni.

Nagyon hálás vagyok, hogy az anyukád lehetek, drága Kistim! Isten éltessen sokáig!

Among Us Cake
Among Us torta

Kisti idei tortája maximális koprodukció. A csokitortát én sütöttem az ünnepelt kívánságára, s a marcipángombócokat is én festettem meg, a díszek készrematatása viszont Pocok és az Apukája tegnap éjféli keze munkája. Jelenleg nálunk is tombol az Among Us őrület, a gyerekeknek az a legnagyobb jutalom a házi feladatok után, ha játszhatnak a barátaikkal pár kört. Az alap szakkifejezéseket tehát nekünk, szülőknek is hamar meg kellett tanulni. Egyre gyakrabban mondjuk immár valamire, hogy nagyon SUS! 😀 Végül is egyedi kis tortánk lett, ami Kistinek nagyon-nagyon tetszett. Az egyetlen szomorúságunk, hogy nem oszthatjuk meg senkivel. Egész héten lesz csokitortánk, juhé!

Mára a programot Kisti szervezte s a kívánsága az volt, hogy szeretne havat lapátolni. Felkerekedtünk hát az őszi időjárásból, utaztunk fél órát a metróval, és erre szálltunk le. Csodás napunk volt, összejártuk az összes le nem taposott havat a környéken, térdig gázoltunk a friss lepelben és közben folyamatosan havazott. Ez a könnyen elérhető havas vidék Oslo eddig felfedezett csodáinak egyike.

2 hozzászólás Új írása

 1. Iza szerint:

  Isten éltesse a nagyfiút! 🙂

  Kedvelik 1 személy

  1. szerendipity szerint:

   Köszi! ❤

   Kedvelés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.