Law & Order – mind a húsz évad

law orderSzűk két esztendeje írtam, hogy befejeztem a maratoninak tűnő 15 évadját a CSI-nek… akkor lapozgattam kicsit az imdb-n és arra jutottam, hogy a tárgyalásos vonalon nekivágok a Law & Order-nek, legalább egy ideig nem kell új sorozatot keresni. Persze nem néztem végig két hónap alatt, de íme csak lejárt. Ki sem merem számolni, hogy a húsz évad az hány perc volt összesen. Mentségemre legyen mondva, tényleg csak házimunka, főzés és vasalás közben néztem, annyira nem volt izgalmas a részek egymásutánisága, hogy a képernyőhöz ragasszon állandóra.

Az elején némileg viccesen retró módon zajlanak a dolgok, law order 2de hát 1990-t írunk. A húsz év folyamán aztán látványos a fejlődés az ügyekben, a technikában, a forgatókönyv jellegében. Nagyon érdekes ezt végigkövetni, szinte filmtörténet. Az esetek is klasszak és a legjobb bennük, hogy ugyanabban a részben nyomoznak, tárgyalnak és ítélnek, szóval pont kerül a végére.

István szerint megmérgeztem már rég a lelkem, mert folyamatosan ilyen hullás filmeket nézek. Igaza van, ezért most tudatosan váltok. Belelestem amúgy a Law and Order spin-offjaiba is, a Criminal Intent-ba és a Special Victim’s Unit-ba, de azok már tényleg túl durvák nekem.

Te mit nézegetsz mostanában?

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.