Balea – Szem-smink-lemosó

Vagy micsoda…

balea szemsminklemosoA kozmetikusnál jártam arckezelésen, amikor beszélgettünk arról, hogy én mindenféle sminkeltávolításra a micellás vizet használom, mire ő ellentmondást nem tűrő hangon kijelentette, hogy azért a szemkörnyékre spéci dolgokat illik vásárolni és örülhetek, hogy a micellás víz nem csípi a szememet, de azért ha már létezik kimondottan erre a zónára kifejlesztett termék, akkor használjam inkább azt.

Az első reakcióm nyilván az volt, hogy attól még nem kell minden hülyeségre pénzt adni, mert reklámozzák vagy egyáltalán valaki valahol legyártotta, de aztán eljutottunk arra a pontra, amikor a vízálló festékem két varázslatosan illatos gyengéd mozdulattal átvarázsolódott a vattakorongra és utána úgy éreztem, hogy nekem vannak a világon a legselymesebb szempilláim.

A csodaszer ráadásul tényleg nagyon olcsó és az eddigi tapasztalatom alapján napi egyszeri használattal elég míg a világ és még két nap. Kétféle is létezik ebből a Balea smiklemosóból, de én most az olajat is tartalmazó, összerázós változatot ajánlom, amely vízálló smink eltávolítására alkalmas. Elképesztő termék. Eddig nem gondoltam volna, hogy a szempillák is lehetnek pihe-puhák és nem tűnt fel, hogy alapjárásban nem azok. Azon túl, hogy én nagyon szeretem és az első teszttől kezdve érzem a hatását, már más is megjegyezte, hogy milyen csodásak a szempilláim s vajon mi a titok. Kell ennél nagyobb reklám?

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.