Megszülettek az ikrek!

Ikrek, a mi családunkban… ez kimondottan kuriózum! Különleges kiváltságnak éreztük tehát, hogy a sógornőmék várakozásában mi is osztozhatunk. Már-már misztikus eseménysorozatnak tűnt az utóbbi bő nyolc hónap.

Sosem fogom elfelejteni, hogy amikor elmondták nekünk látható izgalommal a nagy hírt, végtelenül tudunk nekik s velük örülni, de hazafele menet a kocsiban csak néztünk egymásra ötpercenként s mondtuk a sötétségbe: ikrek… hihetetlen. Annál is inkább, mert a két nagylány ugye már megvolt, és 9 év után igazi Isten ajándéka egy gyermek is, hát még kettő, egy csomagban.

Persze mentek a meccsek sógorszivatásban januárig, mert nagyon későre derült ki, hogy fiúk lesznek mégis és csak nem 5 nővel élheti le élete hátralévő részét.

Ma aztán a sors küldött még egy simogatást ezen a téren. A két legényről most derült ki, hogy a kisebbik egy szerényen rejtőzködő kislány volt mégis.

Isten éltessen Benneteket drága Kála és Márk! Nagyon várjuk, hogy megismerkedhessünk! Kistinek is kellett már a focipartner. Nőjetek hamar, nagyra!

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.