A videojátékok újabb és újabb generációja

Ez szerintem már megint igazi innováció. Elviheted, leteheted, átrakhatod, kicserélheted, visszateheted és még mindig ugyanazt a játékot játszod.

 

Még úgy is érdekesnek tartom, hogy számítógépes játékokkal szerintem egy évtizede nem is játszottam. Van nekünk ugyan xboxunk, de azzal is István ugrál meg Pocok, amikor eszükbe jut. Nem titok, hogy milyen kemény függőséget tud okozni egy-egy menőbb játék. Nem egy olyan embert ismerek, akinek a napi 2-3 óra butonálás az alap. Napi szinten érkeznek még mindig a Facebook ismerősöktől a játék felkérések. Fel sem foghatok ennyi elpocsékolt időt, miközben meggyőződésem, hogy ha nekifognék, egy hét után pont olyan rabja lennék én is a sárkányvadászatnak. Legutóbb a farm heroes saga csípte el annyira a figyelmem, hogy le kellett töröljem a telefonomról, önvédelemből. Te melyik játékot használod kikapcsolódásnak?

Egy hozzászólás Új írása

  1. Én kikapcsolódásnak a Drakensang-et használom, de van ezen kívül jó pár minőségi böngészős játék.Okos telefonokon csak a legegyszerűbb logikai játékokat szeretem.

    Kedvelés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.