Szabó Magda – Az őz

Az oz.jpgÍme az ok, amiért elmaradtam a bejegyzésekkel. Végre leszállította a Bookline a karácsonyi csomagom harmadik és végre végleges részét és én nagyon, nagyon vártam, hogy újabb Szabó Magda regényt kaparinthassak a kezeim közé. Az utóbbi években nagyon megszerettem őket, stílus és történet, minden tetszik. Csak azt sajnálom, mint az összes kedvenc írómmal kapcsolatban, hogy regényeik száma véges.

Az őzben sem kellett csalódnom. Nekifogtam és onnan kezdve minden szabad percemben inkább elővettem, mint hogy egyebet csináltam volna. S persze itt nem arról van szó, hogy nem főztem és nem favonatoztam és nem átlépéseskivonásoztam, bár ha a lelkiismeretem rávett volna, akkor valószínűleg megteszem… de a blogírásra vagy alvásra szánt időmet szívesen áldoztam arra, hogy tudjam már meg, mi lesz ennek a gyönyörűen megírt szomorú és nagyon érdekes történetnek a vége.

Régen olvastam ennyire jó könyvet. Bármikor újra elkezdeném. Szívből ajánlom.

U.i. Újabb regénynek nem merek nekifogni, mert akkor végképp kimaradok a mindennapokból. Van ezzel így más is? Mi jót olvastál mostanság?

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.