The Secret Life of Pets – Kis kedvencek titkos élete

Jó régen tartottunk családi mozi estet… tudom, hogy ez a rajzfilm pont fél éve volt menő, de mi csak akkor látunk mindent, amikor felkerül a Meselandia oldalára. Holott igazán moziba járós család vagyunk és legszívesebben minden új mesére azonnal beülnénk. Csakhogy román szinkronra nem vagyunk hajlandók fizetni, a feliratos angolt pedig még nem teljesen értené Pocok. Pedig már az is megfordult a fejünkben, hogy mégis teszünk egy próbát, maximum fordítgatjuk közben neki a lényeget.

Hát ezen a kiskedvencesen erősen jól mulattunk az este. Még Pocok is megjegyezte úgy s felénél, hogy tetszhet a film, mert még nem alszunk. Mármint mi, szülők. Ha még nem láttad esetleg, akkor klikk s már indul is. Magyarul, reklámtalanul.

Különben mire utolértük a trendeket, már el is készült az új mozi. Karácsonyban mutatják be a Sing – Énekelj! címűt. Épp itt volt az ideje, hogy valaki feldolgozza már ezt a témát is. Szerintem nagyon vagány lesz. Ó, bárcsak megnézhetnénk a vakációban, moziban, magyarul… majd csak felkerül a meselandiára.

Láttad? Mesélj!

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.