Repülőn, kisbabával

Nagyon érdekelnének ez irányú tapasztalataitok! Mi kisbabával még sosem repültünk, sőt zsenge korú totyogóval sem indultunk még el, mert István mindig azt hajtogatja, hogy rengetegszer ült már repülőn üvöltő gyerekek társaságában, akik nem elsősorban unalmukban sírnak, hanem azért, mert szerinte nagyon fájhatott a fülük. Ezért mindig meggyőzött, hogy amíg kicsik a kölykök, addig autózható távolságra menjünk inkább csak. Nem mintha az habos torta volna. Ha nekik nem is fáj, az ötödik órán túl a szülők számára bizony igenis kín a nyöszörgő üvöltő ott-vagyunk-már-nem-tudom-mi-a-bajom-ezért-sírok-és-kész.

Tudom, hogy sokak számára ez nem opcionális, aki messze lakik és muszáj repüljön, az kibírja azt a pár órát és előtte valószínűleg otthon heteken át minden szabadidejében az elnézésért esdeklő tekintetet gyakorolja, tükör előtt.

Aztán van a JetBlue, a maga zseniális reklám kampányaival. Ki más rukkolt volna elő ilyen szuper baba-repülés-barát ötlettel? Érdemes végignézni a videót. Így ünnepek előtt, utazások előtt… igen, kellemetlen ez mindenkinek, de némi empátiától még senki nem lett kevesebb. Jó utat! 🙂

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.