Godiva – csokit kapni és tovább adni

A srácoknál az irodában a sör valuta. Forgótőke. Szívességre, fogadásra ez a jutalom. Sokszor meg sem isszák, mert úgyis vissza kell adni. Kábé ez a helyzet a dobozos csokival is. Pláne ha olyan fajta, hogy nem is igen szereted. Megkapod, megköszönöd, majd addig ücsörög a kamrában, míg meg nem leled az új gazdáját, aki szintén tovább adja majd. Csak remélem, hogy legalább a lejárati dátumhoz közeledő csokikat végül megeszi valaki… Feltételezem, hogy ebből a jó szokásból indult kis a Godiva, amikor megalkotta a négyszer is odaajándékozható dobozát.

Godiva újra ajándékozható doboz csoki

A lényeg, hogy mindig megtarthatod, megeheted a doboz felét, a másik fele pedig külön készen becsomagolva tovább ajándékozható. És aztán abban is fele-fele beosztásban kialakított rekeszek vannak mindaddig amíg már a végén, a legkisebb dobozkában mindössze két praliné rejtőzik. Zseniális! Mutatnék videót is, de nem találtam megosztható változatban. Pedig jó kis karácsonyi háttérzenéje van.

Idén tegyünk egy fogadalmat! Majszolja el mindenki januártájt, ha már a régmúltba veszett a karácsonyi bejgli édessége, a maga csokoládéját. Mert megérdemeljük! 😉

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.