Az emag szülinapi átverése

Hétfőn akartam rendelni pelenkát és tejport, de azt írta, hogy másnap óriási szülinapi kedvezményekkel készülnek, hát gondoltam egy éjszakát még kibír a vásárlási láz. Másnap kiderült, hogy semmi sem olcsóbb, csak a rendelésemhez kapok egy utólag beváltható utalványt 10%-nyi értékben. Örültem, mert a semminél ez is több. Az imént érkezett meg a “szenzációs” voucher. Idézem:

Salutare,

Îți mulțumim pentru comanda ta la eMAG!

Ți-am promis că astăzi câștigi și reduceri, și cadouri, așa că găsesti mai jos un card de cumpărături, să îți mai faci o bucurie de ziua noastră.

VALOARE CARD CADOU: 47 LEI

Cardul cadou reprezintă 10% din valoarea comenzii anterior finalizată și îl poți folosi în intervalul 30 ianuarie – 19 februarie 2017 la comenzi de minimum 750 lei.

Cardul este valabil pentru orice produs listat și vândut de eMAG.ro (fără selleri Marketplace), cu excepția celor din categoriile Asigurări și Supermarket.

Az már önmagában kitolás, hogy csak majd akkor válthatom be, februárban, amikor jó eséllyel megfeledkezem arról, hogy volt ilyesmim, tehát a legtöbben nyilván nem is fognak élni a lehetőséggel. De ilyeneket még tapasztaltam eddig is, mindig csóválom a fejem, de azért csak felhasználom, mert sunyi vagyok. Na de ez a 47 lejnyi kedvezmény csak akkor érvényes, ha 750 lejre vásárolok??? Ezt persze nem hirdették előre. Havi 300-400 lejekre rendelek tőlük mindig, főleg pelenkát és tejport. Törzsvásárlónak mondhatom ezért magam, de ennyi pénzre és pont az alatt a két hét alatt és azért a 47 lejért biztosan nem fogok vásárolni. Úgy érzem, hogy szülinapjuk alkalmából jól átvertek. Nesze semmi, fogd meg jól.

U.i. A főnököm vásárolt valamit hétfőn, amit kedden 150 lejjel drágábban árultak és “ajándékba” adtak mellé egy 150 lejes utalványt. Gondolom hasonló feltételek mellett. Eddig is keringtek az emag szemét húzásairól az urbán legendák, de ez most tuti bizonyítéka a gazságuknak. Szégyelljék magukat!

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.