Felfestették az aszfaltot az utcánkban

Évek óta hiába várjuk, hogy újraaszfaltozzák a hepehupákat, de minimum tegyék egyirányúvá kicsi utcánkat, mely amúgy is bekötő szerepet szolgál, így mindegy, hogy melyik feléből indulsz s merre mész végig.

Amúgy is egy sávon közlekedünk a sok parkoló autó miatt, és este, amikor már teljesen beállták a helyet a szomszédok, mindig gyomorideggel vágok neki a kanyarnak, mert ha történetesen szemből is érkezik valaki, akkor félre kellene húzni, de hová? Százméteres tolatás kocsik között keskeny sávon… minden sofőr álma. Időről időre ilyenkor elbeszéljük egymás között, hogy eljön majd a mi időnk is, előbb-utóbb muszáj lesz egyirányúvá tenni ezt az utat is.

Aztán a múlt hétvégén arra ébredtünk, hogy szorgosan pingálnak a ház előtt. Nem telt bele az egész délelőtt, már kész voltak, felfrissítették az elkopott középső szaggatott vonalat. Muszáj volt lefotózni, mert ez már a viccesen is rég túlmutat. Azon csodálkoztam, hogy sok helyen miképpen fért el egyáltalán a vonalhúzó masina az elfoglalt sávok között.

Hivatalos immár, a következő választási ciklusban sem kerül napirendre az Ágacska utca sorsa. Kerülgethetjük egymást újabb négy esztendeig, vagy még tovább.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.