Te mire lennél képes egy ingyen kabátért?

Nem akármilyen dzsekiről van természetesen szó: ez szuper innovatív, vékony, strapabíró, nagyon melegen tartó, elég drága darab. A videóhoz erősen ajánlott az angol feliratot bekapcsolni.

Adott a szituáció: kijelentik, hogy az álmodott, felpróbált, hú de jól áll kabátot megkaphatod ingyen. Ingyen? Naná, hogy kell. Apró gikszer, hogy a folyó túloldalán van a pénztár, ahol ezt meg tudod oldani és egy sodrony-csúszós-mutatvánnyal lehet csak odajutni, amely ráadásul keresztül vezet egy reklámtáblán is. Belemennél-e?

Szerintem Romániában száz megkérdezett közül százötven lecsúszna úgy, hogy felének a szomszédja szólt, hogy né te, ingyékabát s ingyécsúszás, s mindenki csinálja! Azon tűnődtem, hogy én vajon megtenném-e. Nagyon jó kérdés! Az extrém tériszonyomból kiindulva nincs az a dzseki. De olyan szerencsétlen kombináció alakult ki bennem, hogy közben piszkál a kalandvágy: ha most nem teszed meg, sosem lesz rá lehetőséged, ha most nem mész, bánni fogod… így csúsztam le a Balu Parkos tiroli pályán is életemben háromszor és továbbra is állítom, hogy soha többet, annak ellenére, hogy a tó fölötti óriás-átsiklás részt nagyon élveztem. Ezért gondolom, hogy mégis rábólintanék egy ilyen kihívásra. A kabát már csak ráadás.

Lecsúsznál?

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.