Tökéletessé tehet-e egy telefon egy napot?

Ezzel a reklámmal nyilván az ifjabb nemzedékhez szólnak és gazdag az a nép, ahol a tini gyerekek megkaphatják a legújabb telefonokat és utolsó generációs kütyüt. New York, New York… Persze én sem gondolom, hogy ott minden második tinédzser egy ilyennel hajkurászná az utcán a pokémonokat, de hogy a videó láttán majd arra vágynak, hogy hasonló kalandokban lehessen részük, az cseppet sem meglepő.

Nekünk Istvánnal S5-ösünk van és negyedét sem használjuk a “menő” appoknak, mégsem telik el úgy nap, hogy ne éreznék hálát azért, hogy egy ilyen multifunkci telefon segít a felmerülő problémáimon. A tény, hogy azonnal kéznél van bármilyen információ, bármikor bárkit fel tudok hívni, ingyen üzenetet hagyhatok abban a pillanatban, amikor eszembe jut, sosem fagy le, csodálatos képeket készít, azonnal elmenti a videóimat is, egész nap nem merül le (bezzeg reggelre…), gyorsan reagál mindenféle kívánságomra, bárhová eltalálok a segítségével, élvezhető minőségben közvetíti az online videók végtelen világát stb. Tudom, hogy ez a felsorolás bármely okostelefonra igaz, én mégis nagyon szeretem a magamét. A korábbi S2-höz képest nagyságrendekkel jobb.

A múltkor Anyukámnál felejtettem a fogason, táskástól. Gondoltam reggelig csak kibírom nélküle, nem indulok megint útnak. A legjobban az hiányzott, hogy azonnal kéznél van a világ történéseinek a megörökítésére és most nem tudtam azonnal fényképezni. Volt egy-két olyan dolog is, amit azonnal felkutattam volna a világhálón, de ha laptopot kellett hozzá kapcsolni, akkor már nem érdekelt az ügy. Úgy ahogy hirtelen kevésbé váltak fontossá a különböző üzenetek és értesítések is, melyekről tudtam, hogy másnap úgyis megkapom őket. Következtetésnek pedig levontam, hogy ha kéznél van, akkor bizony lehet egész nap bújni, de nem igazán van miért és ritka, hogy életbevágó dologról maradj le miatta. Így aztán azóta igyekszem félretenni egy polcra otthon és csak alkalmanként nézek rá, amikor már úgy érzem, hogy viszketést okoz az információ hiánya. Samsung- rajongásom azonban még jó ideig kitart.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.