Kisti rózsaszín élete

Kicsi fiam első olyan szavai, melyek kettőnél több szótagot tartalmaztak a karkötő és a hercegnő. Karkötő és hercegnő!!!

Bulgáriában is a millió kisbolt számtalan csillogó portékája közül ő egy gumi-karkötőt nézett ki magának, mely nélkül nem volt hajlandó tovább andalogni. Akkora volt rá, hogy a válláig fel kellett húzni, hogy el ne hagyja. Itthon is úgy a legboldogabb, ha Pocok valamelyik gyöngysora lóghat a nyakában. Amióta felfedezte az apró rózsaszín elzás és hellokittys lakk retikülök polcát a nővére gardróbjában, azóta ezeket használja cumitartónak és úgy kell elinduljunk az utcára is, hogy valamelyik táska a vállán fityeg. Remélem mindez pusztán azért történik, mert lánytesó van a háznál. És nem kicsit vigasztal a tény, hogy legszívesebben mégiscsak a vonatokkal játszik, ha teheti.

Közben pedig nyilvánvalóan a globális trendekhez igazodik a Kicsifiam, mert újabban a tinifiúk körében is lecsengett a férfiasságra való törekvés. Helyette szemet festenek és dekoltált pólókban járnak. Semmi bajom azzal, ha valakinek egyedi a stílusa, de hogy erre mostanság buknak a csajok… ezt nagyon nehezen tudom elképzelni. Jó öt év múlva már bőven napirenden leszek, akkor még visszatérek a témára.

Persze a célirányos nevelést jó idejében el kell kezdeni. Mindjárt ovis korban, ha lehet. Ugye, barbiezó kisfiú?

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.