Moonfellas – Dead Birds` Garden

Szuper koncerten voltunk Pocokkal a tegnap este. A J`ai Bistrot amúgy is tökéletes helyszín minden nyári esemény számára. A hangulata egyedülálló, és nagyon szeretem (klikk a fotókért). Azon töröm a fejem, hogy milyen egyéb, viszonylag rendszeres anya-lánya programmal tudnék előrukkolni, mert ezeket az alkalmakat nagyon szeretjük és látom Pocokon, hogy neki is sokat jelentenek. Olyan nagy lány, már mindenfelé elindulhatunk együtt, és ki szeretném használni a lehetőségeket most, amíg még hajlandó jönni. 🙂

Visszatérve a koncertre: WOW! A Moonfellas együttes NAGYON vagány. A zenéjük szuperül hangzik, igazi hangulatzene. A cover-ek tökéletesek, a saját dalaik egyedülállóak. A koncertet az első videoklipjük bemutatója alkalmából szervezték. Nézd csak milyen profira sikerült! Egyszerű ÉS nagyszerű! Hallgasd/nézd meg mindjárt ötször!

Nem tudom, hol akadtak rá erre a lányra, de ahogy az angolok mondanák “match made in heaven”. Sokra viszi még ez a szárnyait bontogató, cipőfűzőit duplán-bogozó vásárhelyi együttes. Érdemes figyelni őket!

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.