Happy Time – Szatmárnémeti szuper játszóháza az Ankorában

Lemaradtunk pont egy héttel a keresztlányunk kökényesdi tizedik szülinapjáról, ezért úgy döntöttünk, hogy hadd ne szervezkedjenek miattunk újra, inkább kitalálunk valami jó kis családi élményes programot. Az akvaparkba akartunk volna menni, de végül nem úgy alakultak a dolgok, ahogy elterveztük. Szerencsére, mondhatom, mert vasárnap nagyon nagy volt a hőség és a környékről ahány ember, mind ott strandolt. A tömegben pedig nem éreztük volna olyan jól magunkat s még tortát sem ehettünk volna. A játszóházas alapötlet megvolt alternatívának, de mivel szinte egyáltalán nem vagyok ismerős Szatmáron, kicsit nehezen választottuk ki a nagy kínálatból, fényképek alapján a befutókat. Végül azért esett a Happy Time-ra a döntés, mert a többi helyet kibérelték már privát rendezvényekre míg itt, ha jól értettem, ilyen esetekben is beengednek más gyerekeket is.

Ahogy beléptünk, azonnal tudtuk, hogy jó helyen járunk és hogy itt jól fogja érezni magát úgy a másfél mint a tíz éves unokatesó. Nem is hallottuk a gyerekek hangját egész nap. Ráadásul délelőtt szinte végig csak ők négyen ugrabugráltak. Nem nagy az alapterület, de van ott minden: labdás medence csúszdával (kettő is), ingyen kölcsönvehető kosztümök, felfújhatós csónak, szuperül felszerelt kiskonyha, jó nagy mászóka, több tiniknek való videójáték-féle (ó, ha értenék ezekhez, meg is tudnám mondani, hogy mik pontosan…), házikók, beülős tologatós autók, óriási lego-szerű építőkockák, kinetikus homokos gyurmaasztalok, diszkó-sarok színpaddal és gumimaci-zenével, csocsó, léghoki, kisasztalok a szülinapok számára, óriási Jégvarázs-festmény a falon, szülő-rész illatos kávéval az esetlegesen unatkozó felnőttek számára. És mindezért csupán 9 lejt kell fizetni óránként gyerekenként. (A vásárhelyi “reálos” játszóház fele ilyen menő sincs és majdnem dupla ennyibe kerül.) Ráadásul a hatodik óra ingyen van. Biztos kihagytam csomó mindent a felsorolásból.

A leginkább említésre méltó dolog azonban az alkalmazottak hozzáállása. Az a kettő legalábbis nagyon ügyes volt, akikkel a nap folyamán találkoztunk. Más helyeken előrebocsájtják, hogy 3 éves kor alatt a gyereket nem hagyhatod magára (persze nem is szívesen tennéd). Ehhez képest itt ülhettem nyugodtan, mert a fiamat is rendezték, tették-vették, tutujgatták, végig felügyelték. A 3 lány-unokatesóval (7, 8,5 és 10 évesek) senki nem kellett törődjön, órákon át mulattak magukban. Közben az alkalmazottak kávét főztek nekünk, útmutatót adtak, hogy honnan szerezzünk pizzát, mikor megérkezett felvágták, tányérra tették, evőeszközt és szalvétát adtak. A tortánál ugyanígy (igen, a tegnapi sztori). Bevihettünk üdítőt sőt poharat is adtak hozzá, pedig onnan is lehetett volna venni, csak mi nem tudtuk, hogy mire készüljünk és bevásároltunk előre. És mindezért semmi plusz pénzt nem számoltak fel, ráadásul kérni sem kellett, kitalálták, hogy épp mire lenne szükségünk.

Végül tíztől délután négyig ott mulattunk, s a gyerekek még így sem akartak hazajönni. Olyan jól játszadoztak mi pedig évek óta először békességben tudtunk beszélgetni a Sógornőmékkel. Ha arra jártok és volna némi elcsúszdázni való időtök, térjetek be, mert nem fogjátok megbánni.

Happy Time - Szatmárnémeti

Happy Time - Szatmárnémeti

Happy Time - Szatmárnémeti

Happy Time - Szatmárnémeti

Happy Time - Szatmárnémeti

Happy Time - Szatmárnémeti

Happy Time - Szatmárnémeti

Egy hozzászólás Új írása

  1. Imola szerint:

    A szatmári Aquaparkból mi tavaly kiábrándultunk, hatalmas a tömeg, nem figyelnek senkire és volt szerencsénk egy öregasszonyhoz is, aki pont az egyetlen gyerekmedencét találta meg ahhoz, hogy az elfertőződött sebét tisztogassa.

    Kedvelés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.