Epic fail – Lidl, Lidl…

Két dolgot mesélek. Mindkettő furcsa és mindkettő a Lidl-ben kapható ruhákkal kapcsolatos. 

1. Idehaza ugye tele van a Lidl pár hete csodás trikolór szurkolói mindenfélékkel. Rájuk sem nézek. De a jó dolog, hogy hasonló módon Magyarországon piros-fehér-zöld cuccokkal halmozták el a polcokat s amikor Debrecenben jártunk, be is léptünk beszerezni pár alap-dolgot. Már egy hete kitették a ruhákat, tehát leginkább vettük amit kaptunk, mindenkinek valamit: Istvánnak egy piros Magyarország-pólót, nekem szettben egy piros és egy fehér topot, Pocoknak egy fehér mezt és Kistinek egy pizsit, mert az ő méretében már csak ezt találtunk. Amúgy rövidnadrág-rövidujjú kombó, és így is kicsit nagy, szerintem simán viselni fogja ő még a kánikulában az utcán. Megjegyzem, hogy a pompás magyar EB-szereplés fényében ez teljesen jó befektetés volt. A Tesóméknak is hoztunk megrendelésre parókát, rövidnadrágot, pólókat. Csak a minap sikerült odaadni nekik s amikor kibontották, ezt látták nagy csalódottan:

EB mez Portugal Lidl Magyarország

Ami nem kicsit gáz. Egyszerűen összekutyulták a különböző országokba szállítandó, hasonló színű pólókat. Mi meg direkt bontatlant kerestünk, mert hát mégiscsak ajándékba hoztuk. Ennyi idő után visszaváltani sem lehet, meg amúgy sincs utunk vissza Debrecenbe. És különben is, milyen dolog ez???

2. Pár hete megjelentek az olyan pizsi vagy nem pizsi, erről a dilemmáról írtam már, kosztümök, melyek szerintem remek lenge nyári viseletül szolgálnak kisbabák és totyogók számára. Színben ez tetszett a legjobban és már éppen tettem volna a szekérbe, amikor figyelmesebbel elolvastam a feliratot. “Born in 2016” – hirdetik ezt májusban, egy olyan ruhadarabon, melyet egy-két éves gyerekekre szabtak. Szerencsére volt miből válogatni. Végül persze ezeket is megvették. Gondolom olvasni és/vagy angolul nem tudó emberek…

Born in 2016 Lidl

Itt látszik a méret is.
Itt látszik a méret is.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.