Szemetes Vásárhely

Érdekes ez a statisztikás videó.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnagy.judit.167527%2Fvideos%2F144620735943701%2F&show_text=0&width=560

Annyit fűznék hozzá, hogy bár sosem beszélünk ilyesmiről a gyerekek előtt, mert szeretnénk, ha értékelnék a szülővárosukat és azt a rendkívüli lehetőséget, hogy benne lakhatnak, mégis amikor külföldről indulunk haza, Pocok mindig megemlíti, hogy bár nagyon szeret Vásárhelyen élni és hiányzik a narancssárga háza és az Édesmamája, de ez a város egy irtó kellemetlenül szemetes és koszos hely. Fordítva is igaz: hét esztendős apró ember, mégis észreveszi, ha valahol tiszták a közterek és rend szerint szóvá is teszi, hogy nahát, itt milyen szép tisztaság van, nem úgy mint otthon.

Eldöntöttem, hogy ezentúl fotózni fogom és közzéteszem eme vásárhelyi, vagy romániai (?) jellegzetes tájszépséget. Elképesztő, hogy olyan országban élünk, ahol az ember a szemetét csak úgy elhajítja az úton, ahol mindenkinek úgy jó minden, ahogy van, ahol a köztisztaságért felelős vállalat munkatársai a seprűnyelet támogatják naphosszat és látványosan seprik a port jobbról balra.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.