Egy hét múlva szavazunk

És ilyen dolgokkal csábít, okosan, ügyesen, talpraesetten és egyáltalán… úgy ahogy azt kell, a POL. Nekik köszönhetően lett érdekes ez az egész kampány-időszak, miattuk érdemes követni a napi történéseket. Nagyon sajnálom, hogy nem két éve alapultak és hogy kevés a rendelkezésre álló idő ahhoz, hogy esélyük legyen nyerni.

Közben a hideg is kiráz a folyton közzétett statisztikai adatoktól. Nem gondoltam volna, hogy reális esélye lesz a mostani polgármesternek az újraválasztásra. Valami miatt az én fejemben az idei voksok témája a magyar jelölt vagy valaki más, de nem virágék volt. Nem fogják leváltani. Úgy tűnik, hogy egyenesen lehetetlen küldetés. Rosszul esik a gondolat is.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftransilvaniaerdelysiebenburgen%2Fvideos%2F1051452854929423%2F&show_text=1&width=560

2 hozzászólás Új írása

  1. Imola szerint:

    Számomra az a hihetetlen, hogy még mindig indulhat! Nem az kéne számítson, hogy milyen konstrukcióban nem nyert még, hanem hogy egy adott személyt egymás után csak 2x lehessen megválasztani! Ha valaki annyira szuper polgármester, legfeljebb kihagy egy ciklust és utána megint megválaszthatják.

    Kedvelik 1 személy

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.