ARA cipők Érmihályfalván

Jópárszor elhaladtunk már a nagy ARA lerakat előtt amikor Szatmár felől igyekeztünk Magyarországra. Írja az utcafronton, hogy Outlet üzletük is van, de eddig még sosem találtuk nyitva. Pedig női szemeim előtt mindig lebegtek az akciós áron hozzáférhető csodaszép cipők, melyek csak úgy mosolyognak aranyáron a főtér végében lévő csillogó üzlet kirakatában.

A boltnak amúgy teljesen civilizált nyitvatartási ideje van, hétköznap ötig, talán szombaton is kettőig. Persze mi most is vasárnap utaztunk. Mégis, a parkoló tele volt kocsikkal, a kapu tárva, hát megálltunk. Bent nagy volt a tömeg, kiderült, hogy valami akciós végkiárusításos hétvégét tartanak hosszított programmal és az outlet áraknak is most kivételesen még elengedik a negyedét.

Nem csak Ara cipőket árulnak amúgy, de kényelmes és bőrből készült az összes. Gyerek méretek is vannak azt hiszem 19-estől. Úgy működik, hogy polconként és méretenként szét vannak választva a lábbelik, s így aztán a lábadnak megfelelően egyből látod a kínálatot. Már ha épp nincs turkáló-fíling s minden szanaszét, mint amikor mi ott jártunk. Feltételezem, hogy a környékbeliek értesültek az akciós ajánlatról és nem véletlenül tévedtek be annyian. Sokan érkeztek a határon túlról is.

A gyerekcipők nagyon szépek és a férficipő-kínálat is elég mutatós volt, már amennyire ránézésre meg tudtam ítélni, de a női cipőkből, s főleg a 38-as méretben elérhető verziókból a legtöbb ingyen sem kellett volna. Rosszul esett, mert a drága Ara boltokból majdnem minden darabot szívesen viselnék. Szerintem nem véletlen, hogy a rondák jutnak az outletbe. Egy narancssárga szandált, egy elegánsabb balerinát és egy csukott cipőt így is sikerült kiválasztani. Csodásan kényelmes mind. Pocoknak is leltünk egy fehér, szoknyával is viselhető tavaszi cipőt. Kistinek tépőzárasakat próbáltunk, de a mackó lábacskái egyikbe sem süllyedtek bele. Szandált leltünk volna, de azt már sajnos (mert ezek szebbek voltak) korábban vettem neki itthon. Istvánnak, minden tiltakozása ellenére, szívesen válogattam volna egy mutatósabb szandált, de mindegyik papucs-kivitelben volt csak kapható.

Szerintem valószínűleg gyakran változik a kínálat, így érdemes lesz mindig bekukkantani, valahányszor arra visz az utunk. Már ha emberi órában érkezünk. Ha ott jársz, vagy a környéken laksz, nézz körül, hátha kincsekre lelsz. Ha nem egyéb, akkor a gyerkőcök számára.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.