Pioneer – mert le akarom írni

Azt hogy mennyire nem igazságos szerintem, hogy a 19. helyen végzett ezzel a remek dallal Freddie. Nem mindig tartom kitűnőnek a Magyarország által delegált produkciókat, de mi ezt Pocokkal az elmúlt két hónapban túlzás nélkül meghallgattuk ezerszer. István hazahozta a Nagy-Szín-Pad cédéjét és még a Bagossy Brothers-t leszámítva nincs rajta egyéb hallgatni való (Pocok szereti még Marge-t is), ezért újra és újra visszapörgettünk a hetesre és mindig csak azt döngettük az utakon. És mi ketten bizony sokat autózunk délutánonként a városban keresztül-kasul. Ha pocsék szám lenne, elég hamar meguntuk volna.

Igen, volt még pár dal, amely kimondottan tetszett, például a holland, az osztrák, az olasz és a svéd, de azok sem voltak szerintem a Pioneernél jobbak. Valószínűleg a sok erdélyi szavazat hiányzott, melyek nem érkezhettek be a román állam zsugorisága miatt. Nincs ízlése Európának.

Egy hozzászólás Új írása

  1. Imola szerint:

    Sajnos az utóbbi években már a környező országokból se nagyon jött a szavazat, de talán pár helyet javított volna a helyzeten. Idén én is megdöbbentem ezen a gyatra helyezésen, mert gyenge volt a mezőny, én arra számítottam, hogy akár még a top5 is meglehet, de minimum az első 10-ben benne leszünk.

    Kedvelik 1 személy

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.