Az idei marosvásárhelyi állatkertről

Kicsi szekerek a marosvásárhelyi állatkertbenNini, már ilyenjeink is vannak! Az idei szezonnyitóra ezek az apró gyerek-hordó szekerek várták az állatkertben a babakocsiból kinőtt, de még apró lábakon járó gyerekes családokat. Sokan a budapesti járművekhez hasonlították őket. Egyáltalán nem olyanok. Abban aludni is lehet, de amúgy nem valami kényelmesek, ezek viszont direkt egyszemélyesek és ülni kell bennük. Nem könnyű húzni amúgy, pláne nem megtermett gyerekestől, de még így sem olyan nehéz, mint fél óra után ölben cipelni a gyerkőcöt. És ingyenes a használatuk. Érdemes korán kelni.

Ismét bővült az állatok lajstroma is. Azok látják a legjobban, hogy milyen menő hely lett, akikben még él a régi, csontsovány állatos lepukkant állatkert emléke. Országos szinten második legjobb, s szerintem simán megszerezheti pár éven belül a pódium tetejét is, ha ilyen ütemben haladnak a fejlesztésekkel. Igaz, hogy most már nem két lej a belépő sem, de létezik családi jegy és vásárhelyiek válthatnak egész szezonos bérletet is. Akkor pedig akár minden hétvégén meg lehet látogatni a cuki zsiráfokat. Mert nálunk most azok a kedvencek.

Egy hozzászólás Új írása

  1. Reka szerint:

    Nagyon varjuk, hogy otthon aztan ketnaponta be lehessen setalni! Ne is legyen ket lej a jegy, mert abbol semmit nem tudtak csinalni, biztosan a csaladok nagy tobbsege berletet valt, az iskolak/ovodaknak meg van csoportos jegy gondolom. Valahol olvastam, hogy van allatkert, ahol babahordozot is lehet kolcsonozni, ott is csak letetbe hagysz valami penzt. Igy nem kell sem a kicsi sem a nagyobb gyerekek miatt aggodni. Minden nyaron megyunk, most foleg vagany lesz, jo, hogy elvezheto, nem tul nagy nem tul kicsi es kozel van. 😀

    Kedvelik 1 személy

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.