Ember tervez…

Az elmúlt hónap arról szólt, hogy derítsük ki, hogy mitől duzzadtak a nyirokcsomóim. Szerencsére nem elégedtünk meg fél válaszokkal és lehetséges elméletekkel, hanem tisztességesen utánajártunk a dolgoknak. Ehhez persze az is kellett, hogy a megfelelően alapos és lelkiismeretes orvosokat az utamba sodorja az élet és a baráti jótanács.

Kiderült, hogy kit tudja honnan szerzettcytomegalovírusos fertőzésen estem át. Múlt, idő. Mire kimutatta a vérvizsgálat már nem is volt aktuális. Nem nagy szám, állítólag 35 éves koráig az emberek 80%-a túlvészeli, sokan észre sem veszik. Nekem májnagyobbodást is okozott, de még ez sem volna rendkívüli dolog. Egyedül akkor számít ez a betegség, ha babát tervezel vagy állapotos vagy, nem véletlenül része a híres TORCH tesztnek. Hoppá.

Igen, Kistestót terveztünk, igen, még idei kezdettel, és most el vagyunk tiltva tőle, egész évre. Így most decembertől dadusra lesz szükségünk és mehetek vissza dolgozni. Szóval ha tudnál véletlenül valakit, aki baba-felügyeletet vállalna fél év múlvától és esetleg volna elfekvőben valahol egy 4 órás munkaajánlatod, akkor arra szívesen lecsapnék. Ellenkező esetben visszatérek a reggeltől estig szóló irodai műszakba és akkor nem tudom, hogy mi lesz a családdal. Meg a jó lelkiismeretemmel.

Közben nem mondhatom, hogy el vagyok szontyolodva, mert úgy érzem, hogy a Jóisten keze munkáját láttam a napokban. Mi nagyon elhatároztuk, hogy hogyan legyen és nagyon akartuk magunkat tartani a tervhez, de nyilván nem ez lenne a legjobb számunkra, mert a Fennvaló közbeszólt. El tudom fogadni, sőt hálát érzek amiatt, hogy még időben figyelmeztetett. Most már kíváncsian lesem, hogy melyik utat szánja nekünk.

Egy hozzászólás Új írása

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.