Mindennapi gondok ha az ember NEM a homokozóban lakik

Ezzel szoktam poénkodni. Jó reggelt, Szívem, mi újság a homokozóban? Mármint a sivatag közepén. Ománban. 55 fokban. Jobban telik ez a három hét mint a decemberi gondolom azért, mert épp nincsenek ünnepek. Csak a hétköznapok. De azok cseresznyével érkeznek. A tetejükön.

Másfél hét az, amit kábé lazán legyúrunk, az Anyukám nagyon aktív segítségével. Mostanra érzem, hogy elfáradtam, hogy reggel már nagyon nehezen gördítem le magam az ágyból, hogy el kell teljen legalább tíz perc, míg megtalálom a napi-indításhoz szükséges motivációt – vagyis valami délelőtti házból kimozdulós tennivalót. Délben pedig a mindenkori matatás helyett legszívesebben én is aludnék, de a kimerültségtől, gondolom, legjobb esetben is félálomban forgolódom, és fejfájással ébredek. Szóval jobb, ha nem is próbálkozom, inkább koffeinezek és igyekszem programot szervezni délutánra is azért, hogy hamar este legyen és villanyoltás. Anyukámat jobban sajnálom, ő erre az egészre be sem fizetett, kapta ingyen a gyakori délutáni gyerekfelügyelet jogát. Remélem, hogy a következő 3 hét elegendő lesz neki a pihenésre.

Szóval másfél hét, ennyit bír az ember a férje nélkül, utána már minden percet méteressel mérnek, és egyre nehezebben tűröm azt, ha még rendesen elbeszélgetni sincs módunk. Egy nap egyszer. Öt percre. Mert vagy ő dolgozik vagy itt van hangzavar vagy nem megy a net vagy zavarják a telefont. Mint mondtam, sivatag. Ahol madár sincs. Minek is lenne? Valójában úgy érzem, hogy a mai nap volt a mélypont. Leginkább azért, mert ért egy-két rossznak is nevezhető hír. Persze látom én mindennek a jó oldalát is és nem estem kétségbe, csak könnyebben átlendülnék, ha összeszuszmoghatnánk az Oldalbordadonorral és hamar kidolgoznánk egy konkrét B terv-félét, ha már az A-t mindenestől megsemmisítette egy tűszúrás. Így csak magamban agyalok olyan dolgokról, melyekről egyedül nem is dönthetek. Holnap jobb lesz, jövőhét ilyenkor mégjobb. Hát ilyen az, amikor az apuka nem otthon dolgozik és még telefonon sem lehet akármikor elérni. Pocsék.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.