Nufăr – a szuper folteltávolító

Nufar solutie pentru scos peteÍrtam régen arról, hogy a tuti megoldás mindenféle, a ruhákon éktelenkedő pecsétre a dm-es epeszappan, mely kapható hagyományos és folyékony formában is. Sokáig használtam és azért szeretem, mert hatékony és természetes. Persze igaz, hogy kicsit kell suvickolni az anyagot azért, hogy működjön és hogy Kisti tud olyan foltokat produkálni, amelyek keményen próbára teszik, sőt meg is buktatják a tudományát.

Pár hónapja akadtam rá erre a sima régi román oldschool Nufăr termékre. Addig csak a ruhakeményítőjüket használtam, és úgy általában nem voltam a márkáról túl jó véleménnyel, de a címke annyira meggyőző volt, hogy ez a csodafújóka mindent, de mindent kiszed az anyagból, hogy gondoltam, azért a pénzért (7-8 lej) biza kipróbálom. Fogalmam sincs, hogy mitől hat, de hat. Csak jól be kell fújni a pecsétet (semmi dörzsi, maszlagolás) és már moshatod is a ruhát. Eddig még nem sikerült olyan folttal találkozni, amellyel ne birkózott volna meg. Pedig két gyerek kétfelé… egyik állandóan leeszi magát, másik feszt a földön hempereg…

Szívből ajánlom, mert tanúsíthatom, hogy működik. Gyerekes családokban elengedhetetlen segítség. Éljen a román tudomány!

u.i. Kapható a nagyáruházakban, de rendelhető pl. az emagról is. Én a Lidl-ből vettem eddig kétszer, de ott csak alkalmanként van.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.