Praktika magazin

praktika magazin húsvétIdén megint nem valósítottunk meg egyetlen zseniális praktikás húsvéti ötletet sem, pedig jó idejében megvettem a magazint. Valójában a nyuszis lehúzik miatt került a kosaramba, és azokat legalább valóban felhasználtuk. Bár nem rajongom a tarkabarkára ragasztott húsvéti tojásokért, pontosan emlékszem, hogy gyerekkoromban ezek voltak a menők így nem csodálkozom, hogy Pocok örül nekik.

Az első gyereknevelési szabadságom alatt előfizetésem is volt a Praktika magazinra és rengeteg remek ötlettel találkoztam a hasábjain. Nagy ritkán tényleg el is készítettem némelyiket, de egyáltalán nem olyan szorgalommal, hogy az igazolná az előfizetést. Azóta évente 2-3 számot szoktam megvenni: a januárit a naptár miatt, az áprilisit a húsvéti lehúzik miatt, a novemberit a karácsonyi keresztszemes minták miatt és a decemberit a sok remek ünnepi tipp miatt. Lapozgatom, bólogatok, hogy ez is milyen jó, az is milyen egyszerű, aztán rend szerint időhiány miatt nem lesz az egészből semmi. Közben meg azon tűnődöm, hogy a nyugdíjaskoromat leszámítva talán, annyi “szabad” időm sosem lesz megint mint most, hogy nem dolgozom napi 8 órában valahol. Mégsem futja kézműveskedésre is a 24 órából.

Kíváncsi vagyok, hogy ez másoknál hogyan működik! Járatjátok-e vagy megveszitek-e a Praktikához hasonló kreatív újságokat? Mikor van időtök barkácsolni belőlük? És mihez kezdtek azzal a rengeteg mindennel, ami így létrejön? Mert nekem ez is egy nagy dilemmám: hogy oké, kivarrom az ünnepi párnákat és elkészítem a poháralátéteket és megalkotom a sátrat és a plüssnyulat és a girlandokat és a pohárcímkézőket és az ablakdíszeket, de hová halmozzak mindent, hol tároljam őket használatig és utána?

Pedig idén a minyonos tojások tényleg menők lettek volna…

Eszembe jutott a magazinról valami. Elég vicces. Holnap leírom. 😉

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.