Hálló-hálló Kisti!

Kapott Karácsonyra egy tevékenységes kockát, melynek egyik oldalából kivehető egy kis telefon. Azzal elkezdtünk játszani, fülünkhöz téve és mondogatván, hogy hálló-hálló, Kisti. Pillanatok alatt leesett neki az összefüggés és elkezdte, valahányszor hállóztunk, a kezédben lévő tárgyakat a füléhez emelni. Ha üres volt a marka, akkor a tenyerével telefonált. Nagyon cuki mutatvány volt.

Aztán rájött ám, hogy ez nem csak üres szórakozás, a hálló a telefonnak szól, és hogy az igazi telefon az, amelyből emberhangok hallatszanak s amelyet oly sokszor lát a szülei fülére tapasztva. Onnan kezdve azért csaklizta el a kütyüinket, hogy a füléhez tartva vigyorogjon.

A legfrissebb pedig, hogy már a hállót is mondja mégpedig úgy, hogy háű! A minap kihangosítva beszélt Pocok az apjával a konyhában a telefonon, mire beszalad Kisti, ki tudja honnan, mindkét keze a fülein és kiabálja, hogy ájó, ájó! Már az apja robot-hangjából megértette, hogy itt bizony nagyban folyik a telefonálás.

Azért szentelek ennek az egyszerűnek tűnő gesztusnak ilyen sok mondatot, mert elképesztő fejlődésen megy keresztül ez az apró gyermek. Minden nap kitalál és megtanul valami újat. Szinte óránként esik le az állam, amikor megcsillanni látom a kis fogaskerekeinek a csikorgását. Elképesztő.

Egy hozzászólás Új írása

  1. ❤ ❤ ❤ 🙂

    Kedvelés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.