Farsangi kosaras bál felnőtteknek

Aki farsangi bálra készül, az feltételezheti, hogy a szervezők elvárják, hogy valamilyen módon beöltözzön. Persze előre tudni lehetett, hogy mindenképpen beengednek mindenkit, aki kifizette a jegy árát. Tartottam tőle, hogy kevés lesz a jelmez, ezért nem is akartunk nagy pompázatos viselettel előrukkolni. Elég hülyén néztünk volna ki kényelmetlen virslijelmezben miközben mindenki más átlag-(kényelmes)-szerkóban ropja körülöttünk a csodás retro zenére.

Végül ezért döntöttünk a minimalista só-bors jelmez mellett, melyet fél délutánomba került megbarkácsolni, és amelyben viszonylag jól éreztük magunkat leszámítva, hogy senki nem jött rá egyből, hogy minek is öltöztünk és ez nyilván a kézügyességemet minősíti. Igazság szerint bezsebeltük vele a legötletesebb jelmez-díjat, amire nyilván büszkék vagyunk. De a vége az lett, hogy a maréknyi beöltözött pár közül mindenki kapott ilyen vagy olyan elismerést.

A sulis időszakot leszámítva még sosem voltam olyan farsangon, ahol bármennyire is kezdetleges formában, de mindenki beöltözött volna valaminek. Más olyankor szerintem az egész hangulat, csomót lehet mulatni a többieken, és ez megadja már a jókedv-löketet, mely akkor is végig tudja kísérni az estét, ha esetleg gyengébb a zene vagy bénább a műsorvezető. Ha pedig garancia van arra, hogy a farsangi bálon nem te leszel nevetséges mert jelmezt öltöttél magadra, akkor más energiákkal veted bele magad a ruha és álarc kitalálásába és kivitelezésébe is. Persze ahhoz képest, hogy mennyien voltunk a szüreti bálon, a terem most félig üres volt. A kötelező jelmez-szabállyal valószínűleg csak az a cirka 15 ember mulatott volna, aki amúgy sem átallott beöltözni.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.