Új telefonom

A régi, egy S2 plus, bírta amíg bírta, két és fél szép évet. Egy nagyon lassú, nagyon kicsi memóriás, nagyon idegesítően kezdetleges Samsung telefont cseréltem le anno erre, és jó társam volt, általában nem bosszantott, és amire kellett, arra tökéletesen megfelelt. Csak közben teltek az évek, akadt némi szoftverhibája, tutujgattuk, javítgattuk. Aztán elkezdtem nem megkapni az üzeneteket és sokszor nem is csengett ki, instant lemerült, máskor napokig bírta az aksi.

István unta meg nagyon a bénázást. Kijelentette, hogy új telefont kapok és kész. Én meg, hogy semmiképpen nem amíg a régivel még legalább telefonálni tudok, addig bizanemveszünk mást. A háttere a makacsságomnak (a mindenkori alaptermészetemen túl) az, hogy utálok kütyüt cserélni. Mert nem tudok mindent átmásolni, meg kell szokni és furcsa, pont ami kell, az nem lesz meg, tuti pár app-ből elvesznek az adataim és úgy általában, egy hetet töltök azzal, míg mindent a helyére rakok és nekem ilyesmire nincs egy hetem. Punktum. Aztán István megszellőztette a vészesen közelgő születésnapomat, és hogy ezt ajándékba fogom kapni, mégpedig azonnal. Erre mit mondjak? Ma hozta a futár egy csodálatos fehér tok kíséretében (mert narancssárgát nem árultak) és nagyjából szerelem volt első látásra. (Ez azt jelenti, hogy máris harminc vagyok??? :(((( ) Egy csillogó szürke S5 neo.

Rengeteg belső memóriával és fényvillám sebességgel. Azt írta, hogy a régi telómmal csak össze kell érintenem bekapcsolt állapotban és már szinkronizálódnak is, mármint hogy ugyanaz meglesz itt is ott is. Majd ha fagy, gondoltam én kicsinyhitűen… és eleredt odakint a havazás öt egész percre. Mert kb. ennyi időbe telt, míg full használható állapotba hoztam az új telefonomat. Már csak az Orange-hoz kellett elrohannom microSIM-ért, és estére a régi hőn szeretett, bajban társ S2-esem mintha soha nem is létezett volna. Most már az összes widget a helyére került, mindenhová bejelentkeztem, igen pár helyről valóban eltűnt minden mentésem, és nem fogom tudni visszaszerezni… de bánja kánya. Remélem, hogy most újabb két évig hű segédre leltem.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.