Johnson’s Baby törlőkendő

johnsons baby nedves törlőkendőAnnyira jó a Johnson’s Baby marketingje (klikk ide pár olvasztó videóért), hogy amikor a laikus ember babaápolási cuccokat keres ajándékba vagy első babájának, bizony jó nagy eséllyel fog ezek közül a termékek közül választani. Mi is beszereztük Pocoknak anno a leglevendulásabb illatú csodálatosan fénylő babaolajat, melyet pár használat után ki is dobtam. Úgy vettem észre, hogy szárítja a baba bőrét és az összetétele sem tetszett. Nem ajánlom senkinek.

Aztán a szülészeten Kisti kapott ajándékba vagy két üveggel, de az ottani neonatológus is azon mulatott, hogy ők ezeket csak beöntéshez használják, csősíkosítónak. Nem is kellett nagyobb megerősítés ahhoz, hogy az egész repüljön egyenesen a kukába. Ebből kiindulva persze soha semmilyen Johnson’s terméket nem vettem. Aztán decemberben Kisti kapott ajándékba egy jó nagy csomag nedves törlőkendőt. Ilyen szép rózsaszínt. Mivel feneket törölni pár tényleg szörnyű, noname törlőn kívül szerintem minden megfelel, fel sem tevődött, hogy ki se próbáljuk.

Képzelheted a meglepetésem amikor kinyitottam, és megcsapott az az autentikus, mindenki által jól ismert és imádott babaillat. Nem tudom, hogy milyen formában, hogyan sikerült létrehozni ezt a valóban mennyei aromát, de menten beleszerettem. Légfrissítőnek kellene árulják, tuti sikere lenne. Állagra is jók a kendők és az összetétele sem rosszabb a többinél. Nagyon megszerettem. Próbáld ki te is! Első szippantásra tudni fogod, hogy miről beszélek.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.