Kisti első fogkeféje

Fogkefe az első fogaknakPocokkal még az ujjra húzható szilikonos fogkefe-féléket használtuk, de sosem voltak szimpatikusak. Arra például egyáltalán nem alkalmasak, hogy a gyerek megszokja a fogmosás folyamatát.

Kistinek igazi fogkefét adtam első perctől a kezébe és mivel Pocokkal többnyire egyszerre kapják meg reggelente, összenéznek, nevetnek nagyokat, külön testvéri program a suvickolás. Persze a végén és is rásegítek az ügyre, de hagyom jó öt percet játszadozni őket.

A képen látható fogkefét a nyáron vettem Szegeden, de nem tudok sajnos visszaemlékezni, hogy a dm-ben vagy a Rossmann-ban és azóta sem találtam többet. Márkaneve sem volt, nem is saját termék, szóval még nyomozni sem lehet utána és persze 3 hónap után kidobtuk. Itt a fotón a leselejtezett állapotában látható mégis azért tartottam fontosnak, hogy írjak róla, mert ez a formájú fogkefe nagyon bevált nekünk. Egyrészt sokkal könnyebben megfogta és irányítgatta Kisti a hagyományos egyenes nyelű fogkefékhez képest, pedig még csak 7 hónapos volt, amikor először a kezébe került. Másrészt a gömbölyű végét is remekül lehetett rágcsálni és ez igazi orvosság a sajgó fogínynek. Ha látnék még valahol ilyen kefét, biztos bevásárolnék belőle és még 1-2 évig ezt a fajtát használnánk a mostani, hagyományos helyett. Végre egy tervezőcsapat, aki gyerekfejjel gondolkodik.

Nálatok melyek váltak be kicsinél-nagynál?

4 hozzászólás Új írása

 1. Reka szerint:

  Meg emlekeztess egyszer ra, es viszek.

  Kedvelés

  1. szerendipity szerint:

   Közben kiderült, hogy a Brendonban kapható. S akkor megoldjuk helyileg. Most úgyis Szegeden vagyunk.

   Kedvelés

 2. Reka szerint:

  Ezt ezn a neven lattam: Jordan step 1 baby. 2.5euroert aruljak. Ha nem talaltok addig kovetkezokor tudok vinni. Jo tipp volt egyebkent, en is kell rendeljek. sosem tudod, talan megis noveszt fogakat:))

  Kedvelik 1 személy

  1. szerendipity szerint:

   No azt nem bánnám ha hoznál kettőt hármat legközelebb. Bár biztosan nem üres kofferekkel érkeztek. Meglátod, hogy fér-e. 🙂 S köszi!
   u.i. bújni fog, amikor nem is számítasz rá. S akkor az lesz a baj. :)))

   Kedvelés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.