Irány a bárka! – Ooops! Noah is Gone…

Viszonylag aktuális rajzfilmet vetítettek a héten az Arta moziban. 3D-ben. MAGYARUL. Amúgy ha tehetjük, Pocokkal minden szinkronos mesére beülünk, csak ezek többnyire 3-4 évesek, dvd minőségben láthatók és ugyanazt a 6-7 darabot kezdik elölről már nagyon-nagyon régen. Láttuk mindet. Sokszor úgy, hogy csak miattunk indították el a vetítést. Ketten voltunk az egész teremben. Ellenben most majdnem megtelt a mozi, így el tudom képzelni, hogy megéri megvenni az aktuálisabb filmeket magyarul is. Hátha rájönnek, és lesz majd értelmes folytatás.

irány a bárkaEgész jókat nevettünk ezen a cuki, fiúknak és lányoknak egyáltalán való rajzfilmen. Nem újszerű a történet, de egészen egyedi a kivitelezése. És vicces, mindenekelőtt. Ráadásul a vége nem csak olyan előrevetítetten jó, hanem ötletesen nagyon jó. Mondjuk István adott ponton belealudt és tény, hogy néha kicsit vontatott a cselekmény, de azért a gyerekek hahotázva élvezték. A 3D nyilván fokozza a látvány élményét is. Két cuki kisállat a főszereplő, akik lekópéskodják magukat az özönvíz elől menekülést biztosító bárkáról, így menteniük kell az irhájukat, mindenáron. A víz pedig nőttön nő. Tanulság: az ölelés segít!

Nem tudom, hogy eredetileg mikor ment a mozikban, és hogy Vásárhelyen kívül valahol vetítik-e még, de ha szemed elé kerül, érdemes rászánni másfél órát kivált akkor, hogy családi programot lehet belőle faragni. Kedvcsinálónak itt az előzetes!

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.