Fisher-Price – Oroszlános zenélő járássegítő – kiegészítő

Két hónapja írtam erről az oroszlános járássegítőről, melytől azt reméltük, hogy az akkor még csak a kanapé mellett araszoló kisfiúnknak majd kibővíti a nappalink által nyújtott közlekedési lehetőségeket. Akkor úgy tűnt, hogy egy fölösleges, de annál drágább kacatra adtuk ki a pénzünket. Azóta változott némileg a helyzet. 

Kisti megtanult ugyanis járni. Ennek sajnos (?) semmi köze nem volt az oroszlánhoz, nem segítette egyáltalán. Mégis onnan kezdve, hogy már önállóan és viszonylag stabilan elkezdett lépegetni, a járássegítőt is tudta használni arra, amire gyártották. Csak éppen akkor már nem volt rá szüksége. Most is még mindig vigyorogva tologatja maga előtt s úgy sasszézik jobbról balra, előre-hátra, élvezi, hogy valami van a kezében. Feltételezem, hogy mivel már nem támaszt keres benne, másképp, más szögben tolja és nem fut el előle, még a csempén sem.

A feljavított következtetés tehát, hogy bár végül is működőképes a szerkezet, akkor válik hasznossá, amikor már nincs rá szükség. És továbbra is inkább csak zenélünk vele. Szóval tényleg pénzkidobás volt. Kár.

2 hozzászólás Új írása

 1. Imola szerint:

  Balázsnak van az a Micimackós autója, ami a legtöbb fotón rajta van, mert imádja. Elvileg azt is lehet járássegítőként használni, mert stabil és van hátul tolókarja, ami pont az ő magassága, de ő is csak azóta tologatja, amióta tud járni. Meg ráül és lábbal hajtja és minimum 100 km/h sebességgel száguld vele. 😀

  Kedvelik 1 személy

  1. szerendipity szerint:

   Akkor ezek szerint a járássegítőknek úgy általában nincs létjogosultságuk. Jó, hogy a tiétek többet tud s nem lett fölösleges. Kisti kapott piros autót szülinapjára, csak ráülős, de egyelőre nem hajlandó. Várom a száguldós napokat. 😀

   Kedvelés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.