H&M

Amikor 4 éve megérkezett a H&M a városunkban, óriási ováció fogadta. Nagy volt tumultus a nyitásnál, pedig semmit nem adtak ingyen. Olyant is tudok, nem is egyet, hogy a várható tömeghisztériától a pár hónapos kisbabáját sem kímélte, ment reggel háza népestől gyúródni, nehogy már az ember lemaradjon csak azért, mert kismama.

Persze annak mindenki örült, hogy végre kicsi városunkban is nyitott egy igazán nagyvilági üzletlánc képviseletet. Takko például korábban is volt, és akik addig ott shoppingoltak, most szépen átvándoroltak a kétbetűshöz törzsvevőnek.

Igazság szerint én is becsábultam, nem is egyszer. Pocoknak vásároltunk elég sok mindent már onnan, mert a kislány részlegen sok a klassz dolog. Tavaly sajnos kinőttük ezeket a méreteket, a nagylányos ruhák nagy részét pedig egyáltalán nem tartom sem szépnek sem jó minőségűnek. Óriási a törés a 128-as és a 134-es méret között. Kistivel volt szerencsénk felderíteni a kisded részleget is és ezzel kapcsolatban vegyes a véleményem. Ott is vannak olcsóbb, akciósabb darabok, azok nyúlnak, fakulnak, sőt az is előfordult, hogy a 3 darabos szettből egy body lyukas volt már startból. Van egy sárga bodynk, amely már fél éve jó a gyerekre. Se eleje se vége. A kicsit drágább dolgok viszont jó anyagból készülnek és szépen vannak varrva. Kisnadrág, szvetterke, sapi, s most a téli vízhatlan overall, mind bevált. Ennek ellenére amikor csak tehetjük, Magyarországon vásárolunk a gyerekeknek, mert ott sokkal nagyobb a választék és a C&A, sőt az F&F is jobb szerintem gyerekcuccminőségben mint a szóban forgó üzlet.

A H&M felnőtt kínálatában azonban nagyon csalódtam. A pulcsik pár viselet után kibolyhosodtak, felfutott egy-egy száluk, elnyúltak, a pólóknak kibomlott a varrása, pedig kímélő programon mosok, a ruháknak a szoknyája elidomtalanodott. Egy kosztümöt is vettem egyszer, az olyan durván gyűrődik, hogy vasalni sem lehet, nemhogy viselni. Egyszer sem volt rajtam, mert mindent előre kimosok és soha többet nem tudtam olyanra simítani mint eredetileg volt. És nem a tisztítós minőség amúgy, hogy ne lehetne mosógépezni. A férfirészlegről pedig soha nem vásárolunk, mert minden gagyinak néz ki (tapintásos szempontból). Szóval itt is nagyon meg kell válogatni, hogy mit teszel a szatyorba, mert nem minden jó, ami drága és én a magam részéről úgy döntöttem, hogy onnan már leginkább semmit sem veszek többet. A gyerekeknek hamarosan nyílik nálunk is C&A (ezt megint mindenki nagyon várja, de kivételesen szerintem van is okunk rá), én pedig átszoktam egy olyan boltba, ahol tényleg nagyon szép és ízléses cuccok kerülnek a polcra. Legtöbbször hazavinném mindet. Holnap elárulom, hogy melyik az, addig lehet tippelni. És írjátok meg, hogy ti honnan szerzitek be a kedvenc ruháitokat, hol vásároltok a családnak. Érdekel minden tuti tipp!

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.