Nyaralásra várva

Amikor már napi többször is sóhajtozni kezdtünk, hogy ó be nagyon hiányzunk egymásnak, akkor kitaláltuk Istvánnal, hogy tervezzük meg inkább hamar a nyaralásunkat, s akkor egyrészt van valami izgi dolog, amivel lefoglaljuk magunkat (mert mindketten nyilván erősen unatkozunk naphosszat), másrészt lesz egy dolog, amely a nehezebb napokon is lebeghet a szemünk előtt, augusztusig.

Elég hamar megegyeztünk, hogy Bulgária lesz idén is a nyerő, mert tavalyelőtt ott nagyon jól éreztük magunkat, mert mindenképpen azt akarjuk, hogy a gyerekek tengeri levegővel töltsék meg a tüdejüket, és mert repülni nem akarunk Kistivel míg nem muszáj, de autózni sem napokat lévén, hogy ezt az egész család szívből utálja (István mert túl sokat van úton amúgy is, én mert hányok, Pocok mert unatkozik és Kisti majd megmondja hogy miért amikor megtanul beszélni, de egyelőre félreérthetetlenül mutatja).

Meglepetten tapasztaltam, hogy a szállodák nagy részénél a gyerekek után nem is kell fizetni, mert két éves kor alatt eleve ingyenes, de két fizetős felnőttel a hét éveseknek is díjmentes a szolgáltatás. Most már csak dönteni kellene, hogy oda menjünk, amit kipróbáltunk és nagyon tetszett vagy keressünk valami olcsóbbat, amely másoknak tetszett, de ahol legalább nem kell kifizetni az animációt és a hideg belső medencék s a bennük lévő aquapark díját, amit amúgy sem használunk. Mert a legtöbb turistával ellentétben mi tényleg a tengerpart miatt megyünk.

Ha idén ti is Bulgáriába készülnétek, írjál, hátha tudunk egyeztetni és megyünk együtt. Ugyanakkor, ha ismersz tutijó szállodákat, helyeket, programokat, szívesen várok minden tippet kommentben. 🙂 Jövő héten döntünk.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.