OK Baby Onda kiskád

ok baby onda fürdetőkádMár akkor megjegyeztem, hogy ez a kád olyan mint egy űrhajó, amikor sok évvel ez előtt az Unokatestvéreméknél láttam, hogy benne fürdik az aprónép. Aztán Pocoknak megörököltük, és elkezdtem saját tapasztalat alapján is értékelni, mert nagyon praktikus. Korábban azt hittem, hogy a kiskád az kiskád, olyan tekenőféle, miért, hányfajta lehet? Az elmúlt évtizedekben ezek is sokat fejlődtek formatervezésileg és szerencsére jócskán figyelembe vették a praktikumot is.

A legjobb, hogy ebbe a kádba a legkisebb gyereket is nyugodtan bele lehet fektetni, mert kényelmesen és biztonságosan el tud helyezkedni a dőlt részen. Mi egy textilpelust tettünk a hátához, így puhább és biztosan nem csúszik. Pocokkal első perctől használtuk, Kistivel csak 3 hónapos kora után, amikor kinőtte a Tummy Tub-ot. Pocokkal vagy két éves koráig gond nélkül használtuk, Kistit már most kár beleültetni, mert szökik ki belőle. A gyerekek NAGYON különbözőek!

Ennek ellenére a kiskádat csak ajánlani tudom. Beépített hőmérője van, mely jelzi, hogy a gyerek bőréhez viszonyítva milyen az ideális fürdővíz. Alól kis dugó segítségével kiengedhető belőle a víz, nem muszáj emlegetni, kiönteni. Ennek főleg akkor van gyakorlati haszna, ha megveszed a hozzá passzoló nagykádra helyezést lehetővé tevő kiegészítőket, melyek természetesen drágábbak mint maga a kiskád. Nekünk ilyen nem volt, mert egyáltalán nem jelentett gondot az, hogy benne van a kicsi a nagy kádban. Sőt, Pocok is élvezi mai napig, hogy együtt fürödhet az Öccsével úgy, hogy ő a maradék kicsi helyen ül a kiskádon kívül. Ha olyan régi vágású teknőszerű kádat veszel, akkor abba is kapható ék alakú betét, mely arra jó, hogy a csúszós kisbabát ne kelljen a vízben tartani félkézzel. Így aztán miért ne olyat vegyél eleve, amely ezt is magában foglalja? Egy éves kor után, s ha a baba olyan ficánka mint a miénk, úgyis átkerül majd a nagykádba.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.