Újságelőfizetés

Krónika összegyűrveAmikor munkahelyem volt, még ennyi időm sem jutott a napilapolvasásra, de a leglazább napjaimon is kivételes szerencse, ha a Krónika végére jutok. A Vásárhelyi Hírlapon többnyire átnyálazom magam, de abban általában úgysincs semmi reflektálni való, épp csak a városi aktualitások érdekelnek. Ezért aztán többször felmerült, hogy legalább a Krónika előfizetésünket le kellene mondani. Nem sok az a 19 lej egy hónapban, de ha egyszer nem kerül sorra… István sajnálja az újságkihordót, aki darabszámra kapja a fizetését, de igazság szerint ő pláné még ritkábban vesz kézbe újságot.

Még nem dőlt el végérvényesen ez a kérdés, de Kisti kezdi a kiadó javára fordítani a mércét. Ő ugyanis lelkiismeretesen végigböngészi őket minden nap, és az “átnyálazást” is szó szerint gondolja. Utána össze kell legózza az, aki valóban olvasni akar. Valahogy így kell megszerettetni a gyerekkel az olvasást. Sosem lehet elég korán kezdeni.

Neked járnak napilapok? Szerinted ebben a gyorsan változó, híréhes világban van-e még létjogosultsága a nyomtatott sajtónak?

2 hozzászólás Új írása

 1. Reka szerint:

  Hat, a helyi ingyenes ujsagot elolvasom, de oszinten annyira parhuzamos vagyok a politikai meg egyeb hirekkel, hogy szegyen. Meg nagyobb szegyen, hogy nem is szandekszom valtoztatni rajta, tele van az agyam egyebekkel. 😦

  Kedvelés

  1. szerendipity szerint:

   Csodállak emiatt a szándékod miatt. :))) Egy gonddal kevesebb! Engem bosszant, amikor nagy dolgok történnek és nem hallottam róluk. És jól esik képben lenni azzal, hogy mizu a városban. De nincs időm a buta újságokra. Na ezt fejtsd meg!

   Kedvelés

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.