Fisher Price szundipajti fiú-kutyus

Fisher Price szundipajti kutyusKistinek mást néztünk ki a nyáron névnapi ajándéknak, de egyszer a játéksoron ücsörögve lecsapott erre a kutyusra. Szerelem volt első látásra, nem akarta többet elengedni, ezért végül megvettük neki és azóta is vele alszik. Nagyon klassz játék! Mondom is, hogy miért.

A legnagyobb előnye, ami a képen is látszik, hogy az elemes-zenélős rész teljesen kivehető belőle, így a kutya mosógépben is moshatóvá válik. Még soha nem találkoztam egyetlen ilyen éneklős játékkal sem és mindig hiányoltam azt, hogy rendesen tisztítani lehessen őket. A zenéje nagyon kellemes és annyira halk, hogy Kisti sokszor ráfeküdve alszik el. Fisher Price szundipajti kutyusBömbölő üzemmódban ez nem sikerülne. A kutyus kétféleképpen tud muzsikálni. Ha a pocakját nyomod meg, akkor cuki hangon egy-egy rövid mondatot mond vagy éneket énekel és közben pirosan villog a szíves köröcske. Azonban ha a kört nyomod meg, akkor elkezd világítani és beindul egy tíz percen át tartó, váltakozó dallamú de szöveg nélküli, kellemesen andalító zene, melynek a végére többnyire elalszik a Lurkó. Amióta megvan, csak beteszem Kisti mellé a kiságyba és varázslatos módon pár perc múlva ölelkezve alszanak. Most már másfél órákat. Amennyiben hűséges olvasóm vagy, tudod, hogy ez nálunk nem mindig volt így. A csel a babakocsiban is működik. 🙂

A Fisher Price játékok többnyire remekek, de az áruk gyakran indokolatlanul magas, habár az ember tudja, hogy legalább minőséget kap cserében. Erről a kutyusról nyugodt szívvel állítom, hogy minden pénzt megér. Remek pajti!

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.