W. Ungváry Renáta – A Kismama babakonyhája

A Kismama babakonyhája

Pár hónapja még úgy gondoltam, hogy én tájékoztató könyvek nélkül nem fogok tudni megfelelően változatos táplálékot nyújtani Kistinek. Rendeltem is mindjárt kétfélét, hogy biztos lehessek a dolgomban és hogy tuti elvesszek az ellentmondó információk tömkelegében. Igen, ennyire sok idő a két gyerek közötti hat esztendő. Az ember (azt hiszi, hogy) mindent elfelejtett.

Az első fél évben átlapoztam kétszer A Kismama babakonyhája c. könyvemet, de nagy hasznát nem láttam addig, amíg a fiam csak tejet és szuperpépesre igazított egyszerű elemózsiát kapott. Annál izgalmasabb a történet most, amikor a számára biztonságosan majszolható ételeket már mind meg tudja önállóan enni.

Ebben a több mint szakácskönyvben szereplő receptek annyira változatosak, ínycsiklandóak és ötletesek, hogy bármelyiket szívesen elkészítem az egész család számára ebédre, vacsorára. Amikor fogalmam sincs, hogy mit főzzek, akkor fel szoktam lapozni, és máris jön az ihlet. Ráadásul rengeteg benne az egészségesített fogás (pl. teljes kiőrlésű verzió, nem cukorral édesített finomságok), melyeket úgy állítanak be, mintha nagyon könnyű lenne az elkészítése – többnyire az is -, ezért az embernek kedve van belevágni. Nagyon ajánlom! Igazán a gyerek 9-10. hónapja után lesz hasznos arra, amire szánták. Hamarabb nem olyan életbevágó megvenni.

Hozzászólásod ide írhatod:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.